Живот между преражданията | Майкъл Нютън

  • издателство: Хермес

Д-р Майкъл Нютън е световноизвестен със своите новаторски техники за духовна регресия, които връщат пациента под хипноза назад към пребиваването му в духовния свят. Двата му предишни бестселъра – „Пътят на душите“ и „Следите на душите“, събуждат у милиони читатели желанието да открият своите предишни животи, своите спътници и духовни наставници, както и мисията на настоящия си живот.В тази книга за пръв път д-р Нютън разкрива стъпка по стъпка своите методи в областта на духовната регресия. Неговият основан на практиката подход към духовното хвърля светлина върху вечните въпроси кои сме, откъде идваме и защо сме тук. Този революционен наръчник, написан както за професионалисти, така и за най-широка аудитория, завършва трилогията на д-р Нютън за живота след смъртта.

 

●●●

ЗА АВТОРА:

 

Д-р Майкъл Нютън е консултиращ психолог, експерт хипнотерапевт и учител с над четиридесетгодишен опит. Той е основател на Обществото за духовна регресия, което провежда обучение на хипнотерапевти в неговите новаторски техники. Книгите на д-р Нютън, посветени на безсмъртния живот на нашите души, са световни бестселъри.

●●●

 

 

 

Корица: Мека

Страници: 264

Формат: 13 х 20 см

Тегло: 0.257 кг

Превод: Пенка Стефанова

ISBN: 978-954-2622-35-2

Година на издаване: 2023 г.

Издателство: Хермес

 

17,95 лв.
Базова цена: 17,95 лв.
Моля, изберете:
Откъс от книгата
Доставка
Начини на плащане
Информация за регистрирани потребители
Откъс от книгата

РЕВЮ:

 

Мина време, откакто духовната идеология за човека и света започна да излиза наяве. Ако преди се е пазело като сакрална тайна, днес информация от всякакъв род е леснодостъпна, благодарение на автори като Майкъл Нютън. Те отредиха достатъчно място в книжарниците за литературата на тайните науки, но и отвориха възможност на  интересуващите се напълно да се посветят  в тяхната практика! 

 

Духовната регресия е дълъг и трудоемък процес, зависим колкото от нагласата на клиента, толкова и от възможностите на терапевта. Нютън споделя, че вътрешните задръжки на човека могат значително да повлияят на преживяването му. 

 

„За да бъде преживяването пълноценно, трябва още на първата среща да установите целите на клиента и да му разясните своя метод. Най-ефективните сеанси се получават, когато той е запознат предварително  с процедурата”.

 

Макар и чудно, но не всички хора, подложени  на духовна регресия, вярват в задгробния живот. Нютън обаче ни уверява, че вярата им не влияе на картините, които виждат, стига състоянието на хипноза да е постигнато успешно. Поради тази причина, според него, показанията на клиентите са толкова сходни. 

 

„За да бъдете добри терапевти, трябва да умеете да слушате. Оставете клиентът сам да изтълкува своите символи, преди да изкажете мнение”.

 

Но защо някой би се подложил на това? Благодарение на изписаните до момента книги от Майкъл Нютън, имаме достатъчно отговори. В голяма част от случаите клиентът търси начин да преоткрие себе си. В друга ситуация – решение на личен проблем. С каквото и да дойде той, целта на регресията му е чрез висшия си „аз“ и насоките на терапевта да се отведе сам до нужните отговори. 

 

С какво  може да ни помогне познанието за миналите ни животи? Дълбоките травми не се крият само в детството. Значителна част от тях  сме си взели от някой минал живот – необясним страх, фобия, или непоносимост към някого. На такива въпроси духовната регресия дава много ясни отговори, стига да ги потърсим. 

 

В „Живот между преражданията“ можете да намерите редица полезни съвети, разказани в дълбочина трикове и тактики за провеждане на ползотворна регресия. Това е наръчникът, от който всеки начинаещ има нужда!

 

Автор на текста: Пламена Иванова

Доставка

Доставката за България се извършва чрез куриерска фирма „Спиди“.

Доставката се извършва ДО АДРЕС или ДО ОФИС на "Спиди". 

Цената на доставката за една пратка на територията на България е:

- 4.40 лв. до офис на "Спиди";

- 5.90 лв. до адрес.

За поръчки на стойност над 60 лв. доставката е безплатна (Не важи за доставки извън България.)

При наличност на продуктите срокът на доставка е 3 работни дни.

За поръчки извън територията на България плащането може да се извърши единствено по банков път, чрез Epay или чрез кредитнa/дебитнa картa

Вижте повече в страницата ДОСТАВКА - тарифи и условия

Начини на плащане

Можете да заплатите вашите поръчки чрез наложен платеж, банков превод, кредитни и дебитни карти, ePay.bg

Вижте повече в страницата НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Информация за регистрирани потребители

Уважаеми потребители,

Направихме някои промени в уебсайта на издателство Гнездото. Те са свързани с подобряването на сигурността и обслужването на нашите клиенти.

 

Ако вече имате потребителски акаунт в gnezdoto.bg, поради промените в платформата той не е активен.

 

Ако желаете да го подновите, е необходимо да направите нова регистрация, като можете да използвате същия имейл адрес.

 

Регистрирането на новия Ви акаунт ще отнеме само няколко минути.

 

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!