Прегърни живота | Тошко Савов

  • издателство: Редактор.бг

Не бъди пленник на миналото, а творец  на своето бъдеще...

 

ПРЕДГОВОР:

 

Съществуват десетки, стотици, дори хиляди книги – специализирана литература, с теми от рода на това как да обогатяваме и развиваме личността си, собственото си АЗ. Но в много малко от тези книги ще можеш да прочетеш защо всъщност трябва да положиш усилия и енергия, за да промениш сегашния си начин на живот.


В „Прегърни живота“ ще имаш възможността да намериш отговори на своите търсения и да се запознаеш с есенцията на конструктивната комуникация, както и това как може или вече влияе тя на душевното (духовното) ти състояние. Книгата предлага възможности за мотивация за това как самоосъзнато да вземаш решения за промяната си и да се насладиш максимално на „прегръдката“ на живота.


Вярвам, че в трудни моменти всеки се нуждае от една топла и зареждаща прегръдка. Дали ще я дадеш, или ще я получиш, няма голямо значение, защото резултатът е един и същ – споделяне на любов! Вероятно за всеки човек е различна представата в какво се състои точно това – да прегърнеш живота, или самият живот да те прегърне, но в крайна сметка смисълът е винаги един и същ и това е да имаш пълноценен живот и да бъдеш обичан и ценен.


Опасността да тръгнеш в погрешна посока и да вървиш по път без наслада и удоволствие, е голяма. В стремежа си да прегърнеш живота ти всъщност се прегърбваш и робуваш на токсични мисли и действия. Изцяло погълнат от ежедневието отделяш повече внимание как да трупаш материални блага, вместо на това как да се отдадеш на духовното богатство. Същността на живота се състои точно в това как се чувства душата, а не какви цифри има в банковата ти сметка. Вероятно никога няма да разбереш смисъла на пребиваването си на тази земя, ако не си достатъчно гъвкав и не преразгледаш действията си, ако не анализираш чрез критично мислене посоката, която си поел.


В „Прегърни живота“ ще ти представя теми, свързани със страха, мечтите, очакванията, паразитните навици, токсичните мисли, самооценката и това как те възприемат другите, защо често се чувстваш неразбран от другите, и още много подобни теми, свързани с душевното състояние и духовното развитие.


Чрез разказаните лични истории и примери от живия живот ще изпиташ съпричастност и ще се вдъхновиш да се освободиш от миналото си и да го приемеш като част от теб. Да преразгледаш настоящето си и да се предпазиш от неприятности в бъдеще, които би могъл да избегнеш. Възможно е да се припознаеш в героите и мотивите на някои от темите, за други ще си само чувал или виждал, с трети тепърва ще се запознаеш.


Прегърни живота“ има само една мисия – да обогати твоите знания и умения в този прекрасен живот, изпълнен с приключения. Позволи ръцете на живота да те поемат без чувството на страх, че нямаш излишно време за губене.
Спри! Отдай се и се потопи между редовете…

Духовното израстване те освобождава от това да бъдеш пленник на АЗ-а си.

 

●●●

 

ЗА АВТОРА:

 

Тошко Савов е роден през 1968г. в Ловеч. На 2-годишна възраст заминава с родителите и брат си за Берлин. След 7-годишен престой той отново се завръща в България. По принуда на 11-годишна възраст попада в дом за изоставени деца.

 

След завършването на Горския техникум отбива военната си служба и заминава отново за Германия. Там завършва комуникационна психология и НЛП (Невро лингвистично програмиране) и се отдава напълно на усъвършенстнане на уменията в продажбите. Става обучаващ на световно известни брандове като Philips и Saeco.

 

Тошко Савов е и семеен терапевт, и работи с хиперактивни деца, както и фобии, панични атаки и депресии. Мисията му в живота е да споделя опита си чрез семинари и обучения в различни сфери.

 

 

Корица: Мека

Страници: 247

Формат: 13 х 20 см

Тегло: 0.273 кг

ISBN: 978-619-9178-55-3

Година на издаване: 2022 г.

Издателство: Редактор.бг

 

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Откъс от книгата
Доставка
Начини на плащане
Информация за регистрирани потребители
Откъс от книгата

СЪДЪРЖАНИЕ:


1. Защо се отказваме от мечтите си

 

2. Страхът. Защо се появява и как да се справим с него

 

3. Трябва ли да имаме очаквания

 

4. Дипломацията и страничните є ефекти

 

5. Кога помощта започва да вреди на нас и на другите

 

6. Да се научим да казваме „Не“

 

7. Никой не ме разбира!


8. Как да споделяме, без да си вредим

 

9. Внушение (измислица) или реалност


10. Не ми харесва, където съм, но въпреки това продължавам да съм там

 

11. Самооценка, самоуважение и важно ли е да обичаме себе си

 

12. Как да съхраним личното си пространство

Доставка

Доставката за България се извършва чрез куриерска фирма „Спиди“.

Доставката се извършва ДО АДРЕС или ДО ОФИС на "Спиди". 

Цената на доставката за една пратка на територията на България е:

- 4.40 лв. до офис на "Спиди";

- 5.90 лв. до адрес.

За поръчки на стойност над 60 лв. доставката е безплатна (Не важи за доставки извън България.)

При наличност на продуктите срокът на доставка е 3 работни дни.

За поръчки извън територията на България плащането може да се извърши единствено по банков път, чрез Epay или чрез кредитнa/дебитнa картa

Вижте повече в страницата ДОСТАВКА - тарифи и условия

Начини на плащане

Можете да заплатите вашите поръчки чрез наложен платеж, банков превод, кредитни и дебитни карти, ePay.bg

Вижте повече в страницата НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Информация за регистрирани потребители

Уважаеми потребители,

Направихме някои промени в уебсайта на издателство Гнездото. Те са свързани с подобряването на сигурността и обслужването на нашите клиенти.

 

Ако вече имате потребителски акаунт в gnezdoto.bg, поради промените в платформата той не е активен.

 

Ако желаете да го подновите, е необходимо да направите нова регистрация, като можете да използвате същия имейл адрес.

 

Регистрирането на новия Ви акаунт ще отнеме само няколко минути.

 

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!