Начин на плащане

Можете да заплатите вашите поръчки по няколко начина:

 

Наложен платеж

Наложеният платеж е валиден единствено за онлайн покупки на територията на България. Наложен платеж е услуга, при коята стойността на покупката, дължима към ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД, се събира от куриер, извършващ доставката, от името на ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД. Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката на куриера.

 

Предварително заплащане по Банков път

ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД приема плащания, направени по банков път. Изборът на този вид плащане е само молба. Избраната стока на този етап от поръчката не се отделя за потребителя. Поръчката се придвижва за изпълнение едва след постъпване на дължимата сума в банковата ни сметка. Така че, колкото по-бързо преведете сумата, толкова по-бързо Вашата поръчка ще бъде изпълнена. В случай че до 48 часа след направената заявка не получим сумата или копие от платежно нареждане, поръчката ще бъде отменена.

Банкови детайли:

Банка: ДСК ЕАД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG70STSA93000022573543

Бенефициент: ГНЕЗДОТО.БГ ЕООД

Основание за плащане: поръчка номер ................. /тук попълнете номера на поръчката, който сте получили след финализиране на поръчката/

При получаване на пратката не дължите нищо на куриера.

 

Плащане чрез системата на Еpay

Ако притежавате дебитна или кредитна карта или микросметка в Epay.bg и сте регистриран потребител на Epay.bg, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола. В страницата на Epay.bg имате възможност да избирате от всички възможни методи за разплащане, които предоставя Epay. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на сумата в нашата банкова сметка.

За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

При получаване на пратката не дължите нищо на куриера.

 

Плащане с Кредитна или Дебитна карта

Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от Българска или международна банка, можете да заплатите поръчка си чрез системата БОРИКА. Ако изберете този начин на плащане, следвайте инструкциите и указанията за плащане с дебитна или кредитна карта.

При получаване на пратката не дължите нищо на куриера.

 

Важно! gnezdoto.bg няма достъп до данни за банкови карти на Потребители и не съхранява номера на банкови карти. Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателните системи ePay.bg и Борика, гарантиращи сигурността им.