Едгар Кейси: За ангелите, архангелите и невидимите светове | Робърт Грант

  • издателство: Хермес

Още от малък Едгар Кейси проявявал необикновени дарби: имал невидими другарчета, можел да чете мисли, виждал аурите на хората, играел и разговарял с природните духове, общувал с мъртвите. Когато е на 13 години, Едгар Кейси имал най-значимото преживяване в своя живот: докато четял Библията в едно усамотено кътче в гората, пред очите му се появил ангел и го известил, че молитвите му са чути. Каквото поискал, щяло да му бъде дадено. Желанието на малкия Едгар било да помага на хората и най-вече на болните деца. Молбата му била изпълнена – целият живот на Кейси е посветен в служба на другите. Срещата му с неговия ангел хранител още повече затвърдила вярата му в съществуването на невидими помощници и закрилници, които служат като посредници между човека и Бога.

Според Едгар Кейси, човек никога не е сам в трудностите и изпитанията в живота, защото всички ние имаме свой ангел хранител, който ни съпровожда от раждането до гроба. В много от своите тълкования Кейси говори за ангелското присъствие в живота на човека. Особено внимание обръща на ролята на великите архангели, отговорни за съдбините на човечеството и цялата планета.

 

●●●

 

ОТ АВТОРА:

 

Отдавна ме вълнува идеята за ангелите, способни да ни водят и напътстват, да ни въздействат и вдъхновяват от невидимите светове. В тяхната реалност се убедих, докато работех в хоспис за нелечимо болни. Видях много хора, които, освободени от болката в последните часове на живота си, добиваха особена яснота на съзнанието и говореха за видения на ангели, дошли да ги съпроводят до „другата страна”. Подобни преживявания бяха облекчение не само за тях самите, но и за близките им, които искрено се надяваха обичаният от тях човек да си отдъхне от опустошителното действие на рака или СПИН.

 

Разговарял съм с много служители доброволци в хосписи и според тях предсмъртните видения на ангели са особено често срещани при децата. Не смятам, че става дума за халюцинации в резултат на медикаменти или силната болка. Аз наистина вярвам, че както екипът от лекари и сестри помагат при раждането на бебето на този свят, така има духове, ангели и водачи, помагащи на умиращия – когато душата се „ражда” в отвъдното. При неформалното проучване, което проведох сред приятели и колеги, открих, че изненадващо голям брой хора вярват в съществуването на ангелите, както и че са имали среща с ангел. От техните истории се роди идеята за тази книга и моето подробно изследване на влиянието на ангелите в живота ни.

 

За реалността на ангелите и тяхното взаимодействие с човечеството е писано много. Тук аз съм се опитал да защитя твърдението, че действията на ангелите в наше време изобщо не са произволни, а целенасочени и целят много повече от индивидуалната трансформация. Днес в нашата култура се извършва глобална промяна, която разкрива вълнуваща перспектива: ние сме в зората на епоха на духовно пробуждане и реализация и в този процес можем да разчитаме на помощта на ангелите.

 

Другата причина, която ме накара да се заема с тази книга, е завладяващата житейска история на „спящия пророк” Едгар Кейси, от чието дело и духовни прозрения съм черпил щедро. Животът на Кейси коренно се променя под влиянието на ангелите. Реалната среща с ангел, когато Едгар е на тринайсет, е само „върхът на айсберга” – след време той ще се нареди сред най-бележитите медиуми в света и до края на живота си ще използва своята уникална дарба, помагайки на хиляди хора. След срещата си с ангела Кейси добива способност да изпада в самоналожен сън и да отговаря вярно на всеки зададен му въпрос. Правилността на тези отговори е добре документирана при проявите на свръхестествената му способност да диагностицира болести и да предписва лечение на хора, които никога не е познавал или виждал. На по-късен етап от живота му задаваните въпроси включват природата на ангелите и архангелите и ролята им в съдбата на хората. „Отговорите” разкриват вълнуваща възможност да прозрем в света на архангелите и ангелите хранители, както и да разберем целта на проявлението им в днешно време.

 

 

 

Корица: Мека

Страници: 296

Формат: 13 х 20 см

Тегло: 0.286 кг

Превод: Снежана Милева

ISBN: 978-954-2622-34-5

Година на издаване: 2023 г.

Издателство: Хермес

 

15,95 лв.
Базова цена: 15,95 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Начини на плащане
Информация за регистрирани потребители
Доставка

Доставката за България се извършва чрез куриерска фирма „Спиди“.

Доставката се извършва ДО АДРЕС или ДО ОФИС на "Спиди". 

Цената на доставката за една пратка на територията на България е:

- 4.40 лв. до офис на "Спиди";

- 5.90 лв. до адрес.

За поръчки на стойност над 60 лв. доставката е безплатна (Не важи за доставки извън България.)

При наличност на продуктите срокът на доставка е 3 работни дни.

За поръчки извън територията на България плащането може да се извърши единствено по банков път, чрез Epay или чрез кредитнa/дебитнa картa

Вижте повече в страницата ДОСТАВКА - тарифи и условия

Начини на плащане

Можете да заплатите вашите поръчки чрез наложен платеж, банков превод, кредитни и дебитни карти, ePay.bg

Вижте повече в страницата НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Информация за регистрирани потребители

Уважаеми потребители,

Направихме някои промени в уебсайта на издателство Гнездото. Те са свързани с подобряването на сигурността и обслужването на нашите клиенти.

 

Ако вече имате потребителски акаунт в gnezdoto.bg, поради промените в платформата той не е активен.

 

Ако желаете да го подновите, е необходимо да направите нова регистрация, като можете да използвате същия имейл адрес.

 

Регистрирането на новия Ви акаунт ще отнеме само няколко минути.

 

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!